• Kategorie
  • Do schrupania! Jedz według zasad mikroodżywiania

Brak towaru
39.25
Wpisz swój e-mail
Wysyłka w ciągu 2-5 dni roboczych
Cena przesyłki 12
Paczkomaty InPost 12
InPost Kurier 14
Kurier DHL 19.7
Dostępność 0 szt.
ISBN 978-83-8103-966-6

Gotuj zdrowo i pysznie według zasad mikroodżywiania!

 

Mikroodżywianie to nauka wykazująca związki pomiędzy stanem zdrowia człowieka a niedoborami komórkowymi wynikającymi z tego, jak się odżywiamy.

Co jeść, żeby dostarczać sobie wszystkich makro- i mikroelementów, witamin, minerałów, kwasów tłuszczowych?

 

Nie ma dnia, by Marta Mieloszyk-Pawelec, ekspertka mikroodżywiania, nie słyszała tego pytania w gabinecie. Odpowiada na nie wraz z dr Olgą Mizerą, dietetyczką.

Dwie specjalistki, a przy tym dziewczyny, które cieszą się życiem. I kochają jeść.

 

Z książki dowiesz się:

• jak wprowadzić w życie zasady mikroodżywiania,

• co to jest chronobiologia,

• gdzie szukać dobrych kwasów tłuszczowych,

• co jest najlepszym źródłem błonnika,

• jakie produkty zawierają wysokiej jakości białko.

 

Czas, by twój organizm zaczął działać w pełni swoich możliwości!

 

Naucz się zestawiać posiłki i jeść produkty zawierające wszystkie składniki odżywcze.

Pomogą ci w tym proste, sezonowe przepisy i jadłospisy na każdy dzień.

Zobacz, jak zdrowe może być jedzenie. I jak pyszne może być to, co zdrowe.

Autor:
Marta Mieloszyk-Pawelec,Olga Mizera
Oprawa:
miękka
Rok wydania:
2022
Format:
14,5x20,8
Data wydania:
2022-10-10
Status:
JEST
Wydawca:
Pascal
Stron:
304
Wydanie:
1