• Kategorie
  • Nowoczesna produkcja kurcząt brojlerów (2011)

35.00 -6% 33.00
Najniższa cena z 30 dni przed promocją:
35
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 2-5 dni roboczych
Cena przesyłki 12
Paczkomaty InPost 12
InPost Kurier 14
Poczta Polska 19
Kurier DHL 19
Dostępność 3 szt.
ISBN 9788391787731

Autor: Adam Mazanowski

rok wydania: 2011
ilość stron: 245
format (mm): 164 x 239


Książka w sposób kompleksowy i nowoczesny opisuje zagadnienia związane z produkcją kurcząt brojlerów. Zostały w niej szeroko omówione m.in.: rasy, rody, zestawy kur mięsnych, technologie hodowli, reprodukcja, postępowanie w pisklętami, lokalizacja fermy, budowa i wyposażenie brojlerni, przygotowanie pomieszczeń do odchowu, ściółka, środowisko dla kurcząt brojlerów, żywienie, higiena, okresy odchowu. Książka przeznaczona jest dla producentów drobiu, doradców, studentów.