• Śniadania świata

54.60
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 2-4 dni robocze
Cena dostawy 7.5
Paczka w Ruchu 7.5
Paczkomaty InPost 12
Poczta Polska 14
Kurier DPD 15.5
Dostępność Mało

W Indiach na śniadanie jem placek z gorącą ciecierzycą w sosie curry, w Kolumbii - świeżo upieczony pieróg ze szpinakiem, w Bhutanie - czerwony himalajski ryż i słoną herbatę z masłem jaka, w Meksyku i Gwatemali - tortillę z nadzieniem z czarnej fasoli, w Kenii - pikantny gulasz z warzyw z soczewicą, w dżungli amazońskiej - kaszę z manioku i gotowane owoce palmowe, na Seszelach - owoce drzewa chlebowego (smakują jak kasztany), na Zanzibarze - frytki z warzywnych bananów, w Indonezji - ryż z kiełkami polany sosem z orzeszków ziemnych, w domu - mam własny przepis na domowe muesli! Tradycyjne śniadania w ponad pięćdziesięciu krajach świata! Od Argentyny i Australii przez Anglię, Brazylię, Egipt, Indie, Japonię, Kolumbię, Mauritius, Mongolię i Meksyk aż po Paragwaj, Peru, Sri Lankę, Tanzanię, Turcję, Tybet i Zanzibar. DODATKOWO: Ponad 80 autorskich przepisów na śniadania z kaszy jaglanej, kaszy gryczanej, kaszy quinoa, brązowego i czerwonego ryżu, placki śniadaniowe, zdrowe ciastka śniadaniowe, domowe muesli i owsianki.

  • Autorzy: Pawlikowska Beata
  • Format: 17.0x24.0cm
  • ISBN: 9788381172899
  • Objętość: 512
  • Oprawa: Miękka ze skrzydełkami
  • Rok wydania: 2018
  • Wydawca: Edipresse Polska