• Technika chłodnicza dla praktyków Przechowalnictwo żywności

105.00
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 2-4 dni robocze
Cena dostawy 7.5
Paczka w Ruchu 7.5
Paczkomaty InPost 12
Poczta Polska 14
Kurier DPD 15.5
Dostępność Mało

Do 2 wydania poradnika wprowadzono zagadnienia zastosowań programów komputerowych do obliczeń bilansowych. Obliczenia komputerowe obiegów chłodniczych, pozwalają na wielowariantowość doboru urządzeń i elementów instalacji chłodniczych. W związku ze zwiększającym się spożyciem owoców i warzyw, a co za tym idzie rosnącym znaczeniem w gospodarce przechowalnictwa tych produktów opracowano na nowo rozdział dotyczący tych zagadnień.

  • Format: 16.5x23.5cm
  • ISBN: 9788361265764
  • Objętość: 436
  • Oprawa: Miękka ze skrzydełkami
  • Redakcja: Gaziński Bolesław
  • Rok wydania: 2013
  • Wydawca: Systherm