• Kategorie
  • Zbierz, przechowaj, zjedz

Brak towaru
43.17
Wpisz swój e-mail
Wysyłka w ciągu 2-5 dni roboczych
Cena przesyłki 12
Paczkomaty InPost 12
InPost Kurier 14
Kurier DHL 19.7
Dostępność 0 szt.
ISBN 978-83-240-7370-2

Najlepsi na świecie szefowie kuchni sami hodują rośliny, których używają do przyrządzania swoich wybitnych potraw. Teraz możesz do nich dołączyć z kompleksowym przewodnikiem po sezonowej kuchni.

Jak uprawiać zioła, pomidory, szczypior i wiele innych roślin, żeby mieć najlepsze zbiory? Jak przechowywać warzywa i owoce, żeby nie straciły niebywałego smaku jesieni, zapachu lata czy wiosennej świeżości? I w końcu, jak połączyć najlepsze jakościowo produkty pochodzące z własnego warzywnika lub od lokalnych dostawców, żeby stworzyć smaczne i proste potrawy?

Odkryj na nowo sezonową kuchnię i przygotuj:

  • wyraziste kimchi,
  • wyborną pastę z fety i tymianku,
  • makaron z kremowym sosem z jarmużu,
  • zupę z buraków z chrzanową śmietanką,
  • kremową pastę baba ghanoush
  • oraz wiele innych potraw, które zachwycą twoją rodzinę i przyjaciół.

Zbierz, przechowaj, zjedz to zdecydowanie więcej niż poradnik ogrodniczy czy zwykła książka kucharska. To przepięknie ilustrowany, bogaty przewodnik po smakach i zapachach darów natury, które łatwo można wyhodować, zakonserwować i zmienić w ekscytujące kulinarne doznania.

Autor:
Johannes Wätterbäck,Theres Lundén
Oprawa:
twarda
Rok wydania:
2021
Format:
17,2x21,5
Data wydania:
2021-04-14
Status:
JEST
Wydawca:
Znak Koncept
Stron:
224
Wydanie:
1
Tłumaczenie:
Ewa Wojciechowska