- Kategorie
-
Ziemniaki


Wysyłka w ciągu | 3-5 dni roboczych |
Cena przesyłki | 12 |
Dostępność |
|
Kod kreskowy | |
ISBN | 9788370738181 |
EAN | 9788370738181 |
Ziemniaki smaczne i pożywne w kuchni są niezastąpione. Można z nich przygotować potrawy proste i wyszukane, klasyczne i oryginalne. Jeśli lubisz eksperymentować, mieszać smaki, z ziemniaków wyczarujesz pożywny obiad, wykwintną przystawkę, danie na słodko. Możesz je podawać na co dzień, jak i na eleganckie przyjęcie.
W tej książce znajdziesz 85 niezawodnych przepisów przedstawionych krok po kroku. Autorzy mistrzowie kuchni proponują ziemniaki na różne sposoby: gotowane w łupinach, w postaci klusek, placków, puree czy frytek, pieczone i w sałatkach, na pikantnie i na słodko, z rozmaitymi dodatkami.
Masz ochotę na oryginalne danie z ziemniaków? Wypróbuj sprawdzone przepisy i odkrywaj wspaniałe smaki. Na co dzień i od święta.
- Autorzy: Lutz Behrendt, Jens Stumpf
- Format: 17.0x24.0cm
- Objętość: 160
- Oprawa: Twarda
- Rok wydania: 2010
- Wydawca: Multico
Szczególnie przydatny dla:
- lekarzy weterynarii zajmujących się praktyką ogólną
- lekarzy weterynarii specjalizujących się w anestezjologii i chirurgii
- studentów kierunków weterynaryjnych
W zeszycie Czytelnicy znajdą następujące zagadnienia:
• Aktualne i praktyczne informacje dotyczące znieczulania zwierząt i zwalczania bólu
• Wytyczne ułatwiające szybkie podjęcie właściwej decyzji w krytycznej sytuacji
• Metody oceny bólu ostrego i przewlekłego
• Techniczne aspekty znieczulania zwierząt egzotycznych
• Nowe rozwiązania w anestezjologii weterynaryjnej
Redaktor naukowy:
dr n. wet. Agnieszka Wrzesińska