-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )
- Rolnictwo
- Warzywnictwo
- Sadownictwo
- Programy Ochrony Roślin
- Zeszyty uprawowe
- Ogrodnictwo
- Prawo rolne i agrobiznes
- Podręczniki Nauki Rolnicze
- Przemysł/Przetwórstwo
- Architektura krajobrazu
- Weterynaria
- Konie
- Pszczelarstwo
- Rośliny i zwierzęta
- Dla dzieci Przyrodnicze
- Leśnictwo
- Myślistwo. Rybołówstwo
- Albumy
- Języki obce
- Kartografia i przewodniki
- Książki dla młodzieży
- Kuchnia, diety
- Logopedia, pedagogika, dydaktyka
- Nauka i technika
- Nauki humanistyczne
-
Podręczniki szkolne
- Poradniki
- Słowniki i encyklopedia
- Sztuka
- Kategorie
-
Wieprzowina
Wysyłka w ciągu | 2-5 dni roboczych | ||||||||
Cena przesyłki |
12
|
||||||||
Dostępność | 5 szt. |
Kod kreskowy | |
ISBN | 9788370738228 |
EAN | 9788370738228 |
- Opis
- Spis treści
Wieprzowina to nie tylko pieczony schab czy kotlet schabowy. Z dobrze przyrządzonej wieprzowiny przygotujesz pyszny codzienny obiad lub wykwintne potrawy na wyjątkowe okazje.
W książce znajdziesz zarówno tradycyjne przepisy, jak i nowe, ale wypróbowane pomysły.
Autorka o wieprzowinie wie wszystko. Zdradza nam tajniki swojej kuchni krok po kroku, dzieli się wiedzą i doświadczeniem. Z tej książki dowiesz się, jakie mięso wybrać, jak je przygotować, obsmażać, piec w piekarniku, smażyć na patelni, gotować i dusić, aby było soczyste, aromatyczne i pełne smaku. Poznasz 130 przepisów na dania z wieprzowiny. Dowiesz się, jak wzbogacać jej smak, łącząc z warzywami i owocami.
Lubisz dania z wieprzowiny? Chcesz odkryć nowe smaki? Wypróbuj tradycyjne i nowoczesne przepisy kulinarne. Na co dzień i od święta.
- Autorzy: Anne Ridder
- Format: 17.0x24.0cm
- Objętość: 128
- Oprawa: Twarda
- Rok wydania: 2010
- Wydawca: Multico
Wstęp
Wieprzowina w naszej kuchni
Źródło energii
Źródło białka
Źródło żelaza
Cholesterol
Zakup mięsa u producenta
Przechowywanie, przygotowanie i przyrządzanie mięsa
Przechowywanie
Przygotowanie
Obsmażanie
Pieczenie w piekarniku
Smażenie na patelni
Gotowanie
Panierowanie
Czas dochodzenia mięsa
Na ladzie u rzeźnika
Części tuszy wieprzowej w sklepie mięsnym
Przepisy
Odświętne pieczenie
Kiedy pieczeń staje się odświętnym daniem
Szybkie dania mięsne
Mięso i warzywa – idealne połączenie
Mięso z owocami – szlachetny smak dla znawców
Dla miłych gości
Czas letniego grillowania
Wieprzowina to nie tylko kotlet schabowy
Indeks przepisów
- Ostatnio oglądane produkty
- Inni Klienci kupili również
- Polecamy
- Nowości
- Bestsellery
- Wyprzedaże