- Kategorie
-
Podstawy działalności przedsiębiorstwa hotelarskiego. Hotelarstwo. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Szkoły ponadg
Symbol:
Wpisz swój e-mail |
Wysyłka w ciągu | 2-5 dni roboczych |
Cena przesyłki | 12 |
Dostępność | 0 szt. |
Kod kreskowy | |
ISBN | 9788302146985 |
EAN | 9788302146985 |
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa. Realizuje treści z zakresu kwalifikacji T.11 (Planowanie i realizacja usług recepcji) i T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie).
Podręcznik przystępnie wprowadza w podstawowe zagadnienia związane z funkcjonowaniem gospodarki wolnorynkowej. Wyjaśniono w nim najważniejsze terminy ekonomiczne. Scharakteryzowano różne rodzaje działalności gospodarczej, dzięki czemu uczeń lepiej zrozumie zagadnienia związane z hotelarstwem. Autorzy uczą czytania ze zrozumieniem ustaw i aktów prawnych. Przygotowują nie tylko do egzaminu zawodowego, lecz także do sprawnego funkcjonowania na rynku pracy w roli pracownika i przyszłego pracodawcy. Dostarczają informacji przydatnych przy rozpoczynaniu własnej działalności gospodarczej w branży hotelarskiej.
Dla nauczycieli dostępne są bezpłatne materiały metodyczne - do pobrania w Klubie Nauczyciela.
Autor:
Renata Tylińska,Maria Wajgner
Oprawa:
miękka
Rok wydania:
2021
Format:
17x24,2
Data wydania:
2022-03-02
Status:
JEST
Wydawca:
28284
Stron:
280
Wydanie:
4