• Kategorie
  • Wegańska spiżarnia sztuka przygotowywania wegańskich kremów serów sosów lodów i zastępników mięsa

Brak towaru
40.11
Wpisz swój e-mail
Wysyłka w ciągu 2-5 dni roboczych
Cena przesyłki 12
Paczkomaty InPost 12
InPost Kurier 14
Kurier DHL 19.7
Dostępność 0 szt.
ISBN 978-83-65601-00-1

Wegańskie slow food w pysznym wydaniu! Książka Królowej Wegańskich Serów nareszcie po polsku!

Jesteś weganinem, ale czasem tęsknisz za smakiem zapiekanego sera lub chciałbyś zaskoczyć znajomych przyrządzając bezmięsne żeberka z sosem BBQ?

Miyoko Schinner, ceniony na całym świecie autorytet w kuchni wegańskiej, prowadzi czytelników poprzez techniki przygotowywania bezmięsnych i bezmlecznych wersji majonezów, serów, sosów, kiełbasek, makaronów, kremów w stylu francuskim czy lodów. W książce ilustrowanej apetycznymi zdjęciami znajdziesz:

- przepisy na gotowe mieszanki ciast, naleśników, które możesz długo przechowywać,

- instrukcje przygotowania podstawowych sosów, ciasteczek czy serów, które możesz dowolnie modyfikować wzbogacając o ulubione dodatki,

- genialne w swojej prostocie przepisy na bezmięsne żeberka, wege bekon, paluszki bezrybne, pierś bezdrobiową, a nawet wegańską wieprzowinę.

__

„Wegańska Spiżarnia" podnosi poprzeczkę w kuchni opartej na roślinach, pokazując, że weganizm to pełne głębokiego smaku dania i brak nudy na talerzu.

Autor:
Miyoko Schinner
Oprawa:
twarda
Rok wydania:
2018
Format:
19,5x24
Data wydania:
2018-08-03
Status:
Wyczerpany
Wydawca:
Kobiece
Stron:
320
Wydanie:
1
Tłumaczenie:
Bartłomiej Kotarski