- Kategorie
-
Chleb
Symbol:
62.99
Wysyłka w ciągu | 2-5 dni roboczych |
Cena przesyłki | 12 |
Dostępność | 50 szt. |
Kod kreskowy | |
ISBN | 978-83-280-9604-2 |
EAN | 9788328096042 |
Najlepsza wśród książek kucharskich poświęconych pieczeniu chleba. Od prawie piętnastu lat znana na całym świecie jako „biblia chleba". Zawiera 140 przepisów, od bagietek, poprzez różne rodzaje pełnoziarnistego chleba i po chleb z gruboziarnistej mąki pszennej typu semolina, aż po włoskie pieczywo drożdżowe typu focaccia.
Prezentuje całą gamę technik piekarskich na wszystkich etapach wytwarzania chleba od wytworzenia zakwasu po dekorowanie.
Autor | Jeffrey Hamelman |
Oprawa | twarda |
Rok wydania | 2021 |
Format | 17,5x23,8 |
Data wydania | 2022-02-18 |
Status | JEST |
Wydawca | Buchmann |
Stron | 478 |
Wydanie | 3 |