- Kategorie
-
Chleb
Symbol:
Wpisz swój e-mail |
Wysyłka w ciągu | 2-5 dni roboczych |
Cena przesyłki | 12 |
Dostępność | 0 szt. |
Kod kreskowy | |
ISBN | 978-83-280-9604-2 |
EAN | 9788328096042 |
Najlepsza wśród książek kucharskich poświęconych pieczeniu chleba. Od prawie piętnastu lat znana na całym świecie jako „biblia chleba". Zawiera 140 przepisów, od bagietek, poprzez różne rodzaje pełnoziarnistego chleba i po chleb z gruboziarnistej mąki pszennej typu semolina, aż po włoskie pieczywo drożdżowe typu focaccia.
Prezentuje całą gamę technik piekarskich na wszystkich etapach wytwarzania chleba od wytworzenia zakwasu po dekorowanie.
Autor:
Jeffrey Hamelman
Oprawa:
twarda
Rok wydania:
2021
Format:
17,5x23,8
Data wydania:
2022-02-18
Status:
JEST
Wydawca:
Buchmann
Stron:
478
Wydanie:
3