• Kategorie
  • Chleb

Brak towaru
74.99 -13% 65.00
Najniższa cena z 30 dni przed promocją:
74.99
Wpisz swój e-mail
Wysyłka w ciągu 2-5 dni roboczych
Cena przesyłki 12
Paczkomaty InPost 12
InPost Kurier 14
Kurier DHL 19.7
Dostępność 0 szt.
ISBN 9788328096042

Najlepsza wśród książek kucharskich poświęconych pieczeniu chleba. Od prawie piętnastu lat znana na całym świecie jako „biblia chleba". Zawiera 140 przepisów, od bagietek, poprzez różne rodzaje pełnoziarnistego chleba i po chleb z gruboziarnistej mąki pszennej typu semolina, aż po włoskie pieczywo drożdżowe typu focaccia. Prezentuje całą gamę technik piekarskich na wszystkich etapach wytwarzania chleba od wytworzenia zakwasu po dekorowanie.

  • Autorzy: Hamelman Jeffrey
  • Format: 17.0x23.2cm
  • ISBN: 9788328096042
  • Objętość: 480
  • Oprawa: Twarda
  • Rok wydania: 2022
  • Wydawca: Buchmann