• Chleb

69.99 -12% 61.42
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 3-5 dni roboczych
Cena przesyłki 12
Paczkomaty InPost 12
InPost Kurier 14
Kurier DPD 17.5
Poczta Polska 19
Dostępność 51 szt.
ISBN 9788328096042

Najlepsza wśród książek kucharskich poświęconych pieczeniu chleba. Od prawie piętnastu lat znana na całym świecie jako „biblia chleba". Zawiera 140 przepisów, od bagietek, poprzez różne rodzaje pełnoziarnistego chleba i po chleb z gruboziarnistej mąki pszennej typu semolina, aż po włoskie pieczywo drożdżowe typu focaccia. Prezentuje całą gamę technik piekarskich na wszystkich etapach wytwarzania chleba od wytworzenia zakwasu po dekorowanie.

  • Autorzy: Hamelman Jeffrey
  • Format: 17.0x23.2cm
  • ISBN: 9788328096042
  • Objętość: 480
  • Oprawa: Twarda
  • Rok wydania: 2022
  • Wydawca: Buchmann