• Kategorie
  • Co jeść przy cukrzycy

17,90 zł
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 2-5 dni roboczych
Cena przesyłki 13,50 zł
Paczkomaty InPost 13,50 zł
InPost Kurier 17,00 zł
Kurier DHL 19,70 zł
Dostępność 21 szt.
ISBN 978-83-8274-436-1

Przepisy zawarte w tej książce czerpią z bogactwa i mądrości tradycyjnej kuchni polskiej oraz kuchni europejskich, zwłaszcza śródziemnomorskich.
Zostały ułożone według pór roku i skomponowane w taki sposób, by potrawy nie tylko odżywiały, ale też pozostawały w harmonii ze zmieniającym się zapotrzebowaniem termicznym ciała. W ramach danej kategorii posiłków (np. śniadań) proponujemy kilka wariantów, biorąc pod uwagę zapotrzebowanie na poszczególne składniki pokarmowe.
Zatroszczyliśmy się, aby komponować posiłki z użyciem „superpokarmów", wspomagających leczenie cukrzycy. Choroba nie musi skazywać diabetyka na rodzinną alienację kulinarną - przeciwnie - może stać się bodźcem dla prozdrowotnego odżywiania dla całej rodziny.
Niniejsza książka pokazuje, że odżywianie dla zdrowia może być proste i niedrogie, a dania - smakowite, różnorodne i kolorowe.

Autor:
Opracowanie Zbiorowe
Oprawa:
miękka
Rok wydania:
2024
Format:
16x24
Data wydania:
2024-07-25
Status:
JEST
Wydawca:
Dragon
Stron:
96
Wydanie:
1