• Kategorie
  • Jedzenie przeciwko otyłości. Naukowe dowody na zdrowe odchudzanie

43.04
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu Po 7 Stycznia 2026 r.
Cena przesyłki 13.5
Paczkomaty InPost 13.5
InPost Kurier 17
Kurier DHL 19.7
Dostępność 6 szt.
ISBN 978-83-8252-988-3

Dr Wiliam W. Li autor bestsellerowej i przełomowej książki Jedzenie przeciwko chorobie, w niniejszej publikacji prezentuje, jak odpowiednia dieta może pomóc w zapobieganiu otyłości oraz zdrowej utracie wagi.

Doktor Li ujawnia zaskakujące i nowatorskie podejście do odchudzania, udowadniając, między innymi że:

• zdrowa tkanka tłuszczowa może wspomagać proces odchudzania;

• metabolizm w wieku 60 lat może działać tak samo, jak w wieku 20 lat;

• dieta z efektem jo-jo może być korzystna dla zdrowia;

• okno postu przerywanego trwające osiem godzin może być równie skuteczne, co dwunastogodzinne;

• utrata nawet niewielkiej ilości wagi może znacząco wpłynąć na zdrowie.

Książka ukazuje, jak dodanie odpowiednich produktów do diety może poprawić metabolizm, zredukować niezdrową tkankę tłuszczową i doprowadzić do utraty wagi, która wydłuży życie i pozwoli w pełni cieszyć się każdym jego dniem.

Ponadto autor proponuje czterotygodniowy plan posiłków, wskazówki dotyczące zamienników produktów, porady zakupowe oraz, co najważniejsze, proste przepisy, które zachwycą każdego.

Autor:
William W. Li
Oprawa:
Miękka ze skrzydełkami
Rok wydania:
2025
Format:
15x22,5
Data wydania:
2025-06-04
Status:
ZAPO
Wydawca:
Czarna owca
Stron:
480
Wydanie:
1
Tłumaczenie:
Paweł Luboński