• Kategorie
  • Kodeks smakosza

56.06
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 2-5 dni roboczych
Cena przesyłki 13.5
Paczkomaty InPost 13.5
InPost Kurier 17
Kurier DHL 19.7
Dostępność 3 szt.
ISBN 978-83-8325-062-5

Wydany w 1827 roku Kodeks smakosza. Kompletny podręcznik gastronomii, zawierający prawa, reguły, zastosowania i przykłady sztuki dobrego życia Horace'a Raissona to kompendium wiedzy na temat wystawnych posiłków.
Po jakim daniu obowiązkowo trzeba podać nowe widelce?
Czyje towarzystwo przy stole najdotkliwiej psuje zabawę?
Jak zorganizować obiad z kochanką? Czy nieobecnym należy się toast?

Kodeks smakosza odpowiada na najbardziej nurtujące pytania, daje praktyczne porady, oferuje gruntowną wiedzę.
Dziś traktujemy go przymrużeniem oka, czytamy dla zabawy.

Autor:
Raisson Horace-Napoleon
Oprawa:
twarda
Rok wydania:
2023
Format:
14,5x17,8
Data wydania:
2023-03-04
Status:
JEST
Wydawca:
Słowo / obraz terytoria (B)
Stron:
256
Wydanie:
1