• Kategorie
  • Kuchnia dla zielonych

65,54 zł
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 2-5 dni roboczych
Cena przesyłki 13,50 zł
Paczkomaty InPost 13,50 zł
InPost Kurier 17,00 zł
Kurier DHL 19,70 zł
Dostępność 6 szt.
ISBN 978-83-8310-773-8

Bezmięsny schabowy albo roślinny kurczak? O nie! Ta książka udowodni wam, że smaczna kuchnia wegetariańska może bazować na zdrowych, naturalnych składnikach, które nie próbują udawać czegoś, czym nie są.

Od fioletowych ziemniaków z maślanką po ratatouille „z odzysku", od duszonej rzodkiewki z płatkami drożdżowymi po gofry z awokado i burratą, od rustykalnej tarty z figami i bryndzą po krem z kiszonej kapusty z pistacjami i pierogi z wędzonym serem.

Przed wami 100 przepisów, które zapraszają w kulinarną podróż przez różne techniki przygotowywania dań: od świeżych sałatek i miksowanych zup, przez pieczone zapiekanki, smażone przysmaki, aż po słodkie desery i przepisy „zero waste". W tej książce znajdziecie coś smacznego i oryginalnego na różne okazje i pory roku, a każde danie pomoże wam celebrować jedzenie w wyjątkowy sposób. Smacznego!

Autor:
Paweł Płaczek
Oprawa:
Miękka ze skrzydełkami
Rok wydania:
2025
Format:
16,5x24
Data wydania:
2025-03-12
Status:
Nowość
Wydawca:
Purple Book
Stron:
272
Wydanie:
1