- Kategorie
-
Kuchnia survivalowa bez ekwipunku. Gotowanie w terenie. Tom 2
Symbol:
24.32
Wysyłka w ciągu | 2-5 dni roboczych |
Cena przesyłki | 12 |
Dostępność | 3 szt. |
Kod kreskowy | |
ISBN | 978-83-8103-653-5 |
EAN | 9788381036535 |
To nie tylko książka, ale stworzone z pasją narzędzie przetrwania.
W tej części "Kuchni survivalowej" zaprezentowano różne sposoby wędzenia, krzesania ognia oraz tajniki doboru hubki i rozpałki. Poznasz techniki pieczenia - w glinie, na spodku, w piecu glinianym i pod kloszem.
Bezcenna, sprawdzona w praktyce wiedza, która może uratować zdrowie, a nawet życie. Tylko przygotowani przetrwają!
Toolbook zawiera:
- przepisy kulinarne z wykorzystaniem roślin łąkowych (np. mąka z kłączy perzu), leśnych (np. mąka z żołędzi) oraz bagiennych (np. ziołowe podpłomyki z mąką z pałki wodnej),
- prezentację technik gotowania w terenie (pieczenie w glinie, w glinianym piecu, wędzenie),
- techniki krzesania ognia oraz przygotowania hubki i rozpałki,
- filmy instruktażowe dostępne w aplikacji Pascal AR,
- sól, linijkę calową i centymetrową.
Autor:
Artur Bokła,Katarzyna Mikulska
Oprawa:
miękka
Rok wydania:
2017
Format:
11,5x19
Data wydania:
2020-05-15
Status:
JEST
Wydawca:
Pascal
Stron:
156
Wydanie:
1