• Kategorie
  • Kulinarna Wiola Domowy wyrób wędlin

29.30
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 2-5 dni roboczych
Cena przesyłki 12
Paczkomaty InPost 12
InPost Kurier 14
Kurier DHL 19.7
Dostępność 1 szt.
ISBN 978-83-8151-796-6

Biała kiełbasa, kiełbasa grillowa z dodatkami, kruche kabanosy, schab pieczony, golonka i ozory w galarecie, pieczeń rzymska z jajkiem, pasztet świąteczny, salceson, smalczyk z jabłkiem... W tej książce znajdziesz przepisy na kiełbasy, pieczenie, przetwory mięsne do słoików czy wędzonki. Dowiesz się, jak wykorzystać mięso z rosołu i jak urozmaicić domownikom kanapki. Dzięki praktycznym wskazówkom nauczysz się parzyć, piec, gotować, przygotowywać pasty i konserwować w słoikach, by zatrzymać wspaniały aromat domowych mięsiw na dłużej.

Z Kulinarną Wiolą - pasjonatką gotowania, której profil na Facebooku obserwuje ponad 400 tysięcy fanów - zaskoczysz swoją rodzinę i znajomych samodzielnie przygotowanymi pysznymi wędlinami. Gotowanie czas zacząć!

Autor:
Wioletta Wójcik
Oprawa:
miękka
Rok wydania:
2023
Format:
16,5x23,5
Data wydania:
2024-10-11
Status:
ZAPO
Wydawca:
Wydawnictwo RM
Stron:
192
Wydanie:
1