• Kategorie
  • Masło

59.31
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 2-5 dni roboczych
Cena przesyłki 12
Paczkomaty InPost 12
InPost Kurier 14
Kurier DHL 19.7
Dostępność 6 szt.
ISBN 978-83-8317-236-1

Bez masła nie ma dobrej kuchni.

Masło to źródło przyjemności, smak wspomnień z dzieciństwa i tajny składnik udanych potraw. Sprawia, że wszystko smakuje lepiej. Nie bez powodu przez wielu jest uważane za jedno z najgenialniejszych kulinarnych odkryć.

Adriana Marczewska, szefowa kuchni i autorka popularnego profilu @adriana_marczewska

na Instagramie, dzieli się swoimi najlepszymi przepisami z tym produktem w roli głównej.

Znajdziesz tu pomysły na małe co nieco, zupy, obiady, sosy, śniadania, przepyszne kromki i rewelacyjne desery. Maślane gofry gryczane czy młode pory z masłem romesco? Rosolnik ogórkowy czy kimchi kapuśniak? Tarta galette ze śliwkami z cynamonem i kwaśną śmietaną

czy karpatka z jagodami i kremem z palonego masła?

Sprawdź, jak wyczarować maślane cuda, i przygotuj jedzenie, które uszczęśliwia.

Autor:
Adriana Marczewska
Oprawa:
twarda
Rok wydania:
2023
Format:
20x26
Data wydania:
2023-12-06
Status:
Nowość
Wydawca:
Pascal
Stron:
272
Wydanie:
1