- Kategorie
-
Organizacja pracy w hotelarstwie. Hotelarstwo. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Szkoły ponadgimnazjalne. Tom II.
Symbol:
Wpisz swój e-mail |
Wysyłka w ciągu | 2-5 dni roboczych |
Cena przesyłki | 12 |
Dostępność | 0 szt. |
Kod kreskowy | |
ISBN | 9788302148309 |
EAN | 9788302148309 |
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa. Realizuje treści z zakresu kwalifikacji T.11 (Planowanie i realizacja usług w recepcji).
Ten bogato ilustrowany podręcznik to kompendium wiedzy o pracy w branży hotelarskiej. Szczegółowo omówiono w nim zasady standaryzacji obiektów noclegowych. Przedstawiono charakterystykę bazy noclegowej w Polsce i dokładnie opisano największe sieci hotelowe, z uwzględnieniem dynamiki zmian od końca XX wieku. Zaprezentowano główne organizacje hotelarskie. Zamieszczono liczne zdjęcia najpopularniejszych hoteli świata. Wiedzę podstawową przepleciono ciekawostkami z cyklu: „Warto wiedzieć". Słowniczek terminów branżowych pozwoli uporządkować wiedzę, a pytania kontrolne pomogą uczniowi sprawdzić jej poziom.
Autor:
Opracowania Zbiorowe
Oprawa:
miękka
Rok wydania:
2019
Format:
17x24,2
Data wydania:
2022-03-02
Status:
JEST
Wydawca:
28284
Stron:
344
Wydanie:
3