-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )
- Rolnictwo
- Warzywnictwo
- Sadownictwo
- Programy Ochrony Roślin
- Ogrodnictwo
- Agrobiznes
- Prawo rolne
- Podręczniki
- Przemysł/Przetwórstwo
- Architektura krajobrazu
- Weterynaria
- Konie
- Gołębie
- Zwierzęta domowe
- Pszczelarstwo
- Rośliny i zwierzęta
- Polska przyroda
- Dla dzieci
- Kuchnia regionalna
- Leśnictwo
- Myślistwo. Rybołówstwo
- Inne
- Wyprzedaże
- Kategorie
-
Przetwory domowe


Wysyłka w ciągu | 3-5 dni roboczych | ||||||||
Cena przesyłki |
12
|
||||||||
Dostępność |
|
Kod kreskowy | |
ISBN | 9788309011057 |
EAN |
- Opis
Książka Przetwory domowe to cenne źródło wiedzy i inspiracji w tworzeniu przetworów domowych.
W treści:
CZĘSC I
PRZETWORY Z OWOCÓW, WARZYW I GRZYBÓW
Wiadomości wprowadzające; Ogólne zasady dotyczące przerobu owoców i warzyw; Przetwory utrwalane przez kwaszenie; Przetwory warzywne utrwalane przez solenie; Przetwory pasteryzowane; Przetwory gotowane utrwalane cukrem; Przetwory z owoców utrwalane cukrem na surowo; Przetwory witaminowe (utrwalane różnymi sposobami); Susze owocowe i warzywne; Marynaty; Wina owocowe i gronowe, miody pitne i owocowe; Przetwory z grzyb6w; Przechowywanie przetworów
CZĘSC II
PRZETWORY Z MIĘSA
Wiadomości wprowadzające ; Chłodzone mięso i wyroby mięsne; Mięso solone i peklowane ; Wędzonki; Kiełbasy ; Kiszki, salcesony I rolady; Przetwory mięsne w wekach; Tłuszcze topione
Autor: Tadeusz Cymer Rok wydania: 2017, reprint wydania pierwszego z 1970 roku Liczba stron: 378 Oprawa i wymiary: miękka, 145 x 205 mm ISBN: 978-83-09-01105-7
- Ostatnio oglądane produkty
- Inni Klienci kupili również
35.00
26.25
29.00
63.99
49.00
50.00
33.00
24.15
- Nowości
- Bestsellery
- Wyprzedaże
- Polecamy
59.00
13.14
13.14
13.14
13.14
13.14
109.65
27.00
56.00
65.50
22.00
49.00
49.00
57.50
45.00
29.00
19.00
19.00
19.00
38.00
44.00
59.00
20.00
20.00
56.00
22.00
40.00
40.00