- Kategorie
-
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 1 przygotowywanie i wydawanie dań. Kwalifikacja hgt. 02
Symbol:
Wpisz swój e-mail |
Wysyłka w ciągu | 2-5 dni roboczych |
Cena przesyłki | 12 |
Dostępność | 0 szt. |
Kod kreskowy | |
ISBN | 978-83-02-18311-9 |
EAN | 9788302183119 |
Znany i lubiany podręcznik dostosowany do podstawy programowej z 2019 r.
Starannie omawia surowce stosowane w gastronomii, kładzie przy tym duży nacisk na uwypuklone w nowej podstawie przyprawy oraz tłuszcze. Przedstawia zasady racjonalnego żywienia i główne techniki stosowane w trakcie przygotowywania potraw oraz podkreśla znaczenie bezpieczeństwa żywności.
Podręcznik zawiera bogaty materiał ilustracyjny, liczne tabele i wykresy ułatwiające zrozumienie wiadomości i ich zapamiętanie.
Autor:
Małgorzata Konarzewska
Oprawa:
miękka
Rok wydania:
2020
Format:
16,9x24,2
Data wydania:
2020-11-03
Status:
JEST
Wydawca:
WSIP PODRĘCZNIKI
Stron:
480
Wydanie:
7