• Kategorie
  • Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 1 przygotowywanie i wydawanie dań. Kwalifikacja hgt. 02

78.36
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 2-5 dni roboczych
Cena przesyłki 12
Paczkomaty InPost 12
InPost Kurier 14
Kurier DHL 19
Dostępność 1 szt.
ISBN 978-83-02-18311-9

Znany i lubiany podręcznik dostosowany do podstawy programowej z 2019 r.

Starannie omawia surowce stosowane w gastronomii, kładzie przy tym duży nacisk na uwypuklone w nowej podstawie przyprawy oraz tłuszcze. Przedstawia zasady racjonalnego żywienia i główne techniki stosowane w trakcie przygotowywania potraw oraz podkreśla znaczenie bezpieczeństwa żywności.

Podręcznik zawiera bogaty materiał ilustracyjny, liczne tabele i wykresy ułatwiające zrozumienie wiadomości i ich zapamiętanie.
Autor:
Małgorzata Konarzewska
Oprawa:
miękka
Rok wydania:
2020
Format:
16,9x24,2
Data wydania:
2020-11-03
Status:
JEST
Wydawca:
WSIP PODRĘCZNIKI
Stron:
480
Wydanie:
7