• Kategorie
  • Towar jako przedmiot handlu. Prowadzenie sprzedaży 165801

Brak towaru
40.08
Wpisz swój e-mail
Wysyłka w ciągu 2-5 dni roboczych
Cena przesyłki 12
Paczkomaty InPost 12
InPost Kurier 14
Kurier DHL 19.7
Dostępność 0 szt.
ISBN 9788302147418

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach sprzedawca, technik handlowiec i technik księgarstwa. Realizuje treści z zakresu kwalifikacji A.18. (Prowadzenie sprzedaży).
W publikacji dokładnie omówiono towary żywnościowe - zwrócono uwagę na informacje istotne dla konsumenta. Zaprezentowano wybrane grupy towarów nieżywnościowych oraz zasady dotyczące transportu i magazynowania. Wskazano najważniejsze akty prawne związane z jakością produktów i bezpieczeństwem klienta. Opisano procedurę przyjęcia towarów, ich kontroli jakościowej i ilościowej. Zwrócono uwagę na BHP i techniki ergonomicznej pracy na stanowisku sprzedawcy. Szczególny nacisk położono na ochronę praw konsumenta, uczciwość i odpowiedzialność sprzedawcy. Pytania kontrolne pomogą uczniowi sprawdzić poziom wiedzy.
Dla nauczycieli dostępne są bezpłatne materiały metodyczne - do pobrania w Klubie Nauczyciela.
Autor:
Katarzyna Kocierz,Marta Misiarz
Oprawa:
miękka
Rok wydania:
2014
Format:
17x24,5
Data wydania:
2022-04-11
Status:
JEST
Wydawca:
WSIP PODRĘCZNIKI
Stron:
328
Wydanie:
1