• Kategorie
  • Tylko tofu

Brak towaru
25.19
Wpisz swój e-mail
Wysyłka w ciągu 2-5 dni roboczych
Cena przesyłki 12
Paczkomaty InPost 12
InPost Kurier 14
Poczta Polska 19
Kurier DHL 19
Dostępność 0 szt.
ISBN 978-83-280-7676-1

W tej książce znajduje się aż 65 smakowitych przepisów, dzięki którym dowiesz się, co zrobić z najpopularniejszym wegańskim produktem - bogatym w żelazo, lekkostrawnym i łatwym w przygotowaniu.

Coraz większa dostępność tofu w sklepach sprawia, że przestało być ono traktowane w kuchni jako wymyślny dodatek, a na stałe zagościło w naszych jadłospisach jako fantastyczny zamiennik mięsa.

Autor Amelia Wasiliev
Oprawa Miękka ze skrzydełkami
Rok wydania 2020
Format 14,5x20,5
Data wydania 2020-03-09
Status JEST
Wydawca Buchmann
Stron 160
Wydanie 1