- Kategorie
-
Usługi żywieniowe w hotelarstwie Hotelarstwo Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa Tom IV REA
Symbol:
34.91
Wysyłka w ciągu | 2-5 dni roboczych |
Cena przesyłki | 12 |
Dostępność | 1 szt. |
Kod kreskowy | |
ISBN | 9788302147043 |
EAN | 9788302147043 |
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa. Realizuje treści z zakresu kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie).
Ta publikacja to wyczerpujące źródło wiedzy na temat usług w branży gastronomicznej. Autorzy położyli nacisk na racjonalne odżywianie, komponowanie jadłospisu, a także wizerunek zawodowy pracownika. Szczegółowo przedstawili rodzaje śniadań serwowanych w hotelu. Podali praktyczne wskazówki dotyczące nakrywania stołu. Zwrócili uwagę na pracę zespołową. Bogato ilustrowany materiał ułatwia zrozumienie treści i pomaga w ćwiczeniach praktycznych. Zdjęcia i rysunki przedstawiają poszczególne elementy sprzętu, sposoby nakrywania stołu czy organizacji bufetu śniadaniowego. Ćwiczenia i pytania kontrolne pomogą uczniowi sprawdzić poziom swojej wiedzy.
Autor | Joanna Duda,Sebastian Krzywda |
Oprawa | miękka |
Rok wydania | 2014 |
Format | 17x24,2 |
Data wydania | 2022-03-02 |
Status | JEST |
Wydawca | 28284 |
Stron | 128 |
Wydanie | 1 |