• Kategorie
  • Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa.

Brak towaru
48.05
Wpisz swój e-mail
Wysyłka w ciągu 2-5 dni roboczych
Cena przesyłki 12
Paczkomaty InPost 12
InPost Kurier 14
Poczta Polska 19
Kurier DHL 19
Dostępność 0 szt.
ISBN 9788302136344

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa. Realizuje treści z zakresu drugiej części kwalifikacji T.12 (Przygotowywanie i podawanie śniadań).

Autorka publikacji w przystępny sposób przedstawia informacje dotyczące zasad zdrowego żywienia, przechowywania żywności, bielizny i zastawy stołowej, sporządzania jadłospisów, rozróżniania śniadań hotelowych i sposobów ich podawania. Wiedzę teoretyczną wspiera licznymi przykładami, ćwiczeniami i ilustracjami.
Autor Bożena Granecka-Wrzosek
Oprawa miękka
Rok wydania 2020
Format 17x24,2
Data wydania 2022-03-02
Status JEST
Wydawca 28284
Stron 248
Wydanie 5