- Kategorie
-
Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa.
Symbol:
Wpisz swój e-mail |
Wysyłka w ciągu | 2-5 dni roboczych |
Cena przesyłki | 12 |
Dostępność | 0 szt. |
Kod kreskowy | |
ISBN | 9788302136344 |
EAN | 9788302136344 |
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa. Realizuje treści z zakresu drugiej części kwalifikacji T.12 (Przygotowywanie i podawanie śniadań).
Autorka publikacji w przystępny sposób przedstawia informacje dotyczące zasad zdrowego żywienia, przechowywania żywności, bielizny i zastawy stołowej, sporządzania jadłospisów, rozróżniania śniadań hotelowych i sposobów ich podawania. Wiedzę teoretyczną wspiera licznymi przykładami, ćwiczeniami i ilustracjami.
Autor | Bożena Granecka-Wrzosek |
Oprawa | miękka |
Rok wydania | 2020 |
Format | 17x24,2 |
Data wydania | 2022-03-02 |
Status | JEST |
Wydawca | 28284 |
Stron | 248 |
Wydanie | 5 |