-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )
- Rolnictwo
- Warzywnictwo
- Sadownictwo
- Programy Ochrony Roślin
- Ogrodnictwo
- Agrobiznes
- Prawo rolne
- Podręczniki
- Przemysł/Przetwórstwo
- Architektura krajobrazu
- Weterynaria
- Konie
- Gołębie
- Zwierzęta domowe
- Pszczelarstwo
- Rośliny i zwierzęta
- Polska przyroda
- Dla dzieci
- Kuchnia regionalna
- Leśnictwo
- Myślistwo. Rybołówstwo
- Inne
- Wyprzedaże
- Kategorie
-
Zasmakuj w Sienkiewiczu


Wysyłka w ciągu | 3-5 dni roboczych | ||||||||
Cena przesyłki |
12
|
||||||||
Dostępność |
|
Kod kreskowy | |
ISBN | 9788381100144 |
EAN | 9788381100144 |
- Opis
Czy wiesz, że zupa cebulowa była niegdyś przysmakiem zarezerwowanym dla szlacheckich stołów? I że niegdyś piece do wypiekania chleba znajdowały się jedynie w dworskich kuchniach? Czy wiesz, czym różni się popularny na dawnych szlacheckich stołach kapłon od zwykłego koguta? Proste, zdrowe i smaczne przepisy kuchni staropolskiej przygotowane i zaserwowane przez Remigiusza Rączkę, znanego i lubianego śląskiego kucharza i restauratora. Jego kulinarne popisy mamy okazję podziwiać w programach TVP3 Katowice: Rączka gotuje oraz Zasmakuj w Sienkiewiczu. Programy te dostępne są również na stronie internetowej Telewizji Katowice. A do tego garść ciekawostek o tym, jak jadali nasi przodkowie, autorstwa znawcy smaków tradycyjnej polskiej kuchni, Sebastiana Nowaka.
- Autorzy: Rączka Remigiusz, Nowak Sebastian
- Format: 20.0x25.5cm
- ISBN: 9788381100144
- Objętość: 192
- Oprawa: Twarda
- Rok wydania: 2016
- Wydawca: Sonia Draga
- Ostatnio oglądane produkty
- Inni Klienci kupili również
- Nowości
- Bestsellery
- Wyprzedaże
- Polecamy
45.52
44.62
40.70
132.50
127.50
27.00
56.00
65.50
49.00
50.00
49.00
45.00
85.00
29.00
19.00
19.00
19.00
44.00
59.00
44.00
20.00
30.00
87.15
31.40
44.55
55.89