• Kategorie
  • Żywność, czyli co tak naprawdę można jeść. Kompleksowy przewodnik zdrowego odżywiania według współczesnych badań naukowych

50.01
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 2-5 dni roboczych
Cena przesyłki 12
Paczkomaty InPost 12
InPost Kurier 14
Kurier DHL 19.7
Dostępność 6 szt.
ISBN 978-83-8168-820-8
Wiesz, że jedzenie płatków owsianych nie jest zdrowym sposobem na rozpoczęcie dnia? Mleko nie buduje kości, a jajka w diecie nie zwiększają ryzyka wystąpienia zawału serca. Każdego dnia jesteśmy bombardowani sprzecznymi informacjami o zdrowym odżywianiu. W końcu, stojąc przed sklepową półką, sam nie wiesz, co powinieneś wybrać, by zdrowo jeść. Dr Hyman, odkryje przed Tobą odpowiedź na pytanie, co powinieneś jeść, żeby schudnąć, cieszyć się zdrowiem i wyeliminować stany zapalne czy choroby autoimmunologiczne. Jak na talerzu daje Ci gotowe rozwiązanie w postaci najzdrowszej diety na świecie - diety pegańskiej, dzięki której dostarczysz swojemu organizmowi wszystkiego, co najlepsze! Dowiedz się co jeść, by być zdrowym!
Autor:
Dr Mark Hyman
Oprawa:
miękka
Rok wydania:
2021
Format:
16,5x24
Data wydania:
2021-05-19
Status:
JEST
Wydawca:
Vital
Stron:
448
Wydanie:
1
Tłumaczenie:
Piotr Leończuk