• Kategorie
  • Żywność, czyli co tak naprawdę można jeść. Kompleksowy przewodnik zdrowego odżywiania według współczesnych badań naukowych

47.06
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 2-5 dni roboczych
Cena przesyłki 12
Paczkomaty InPost 12
InPost Kurier 14
Poczta Polska 19
Kurier DHL 19
Dostępność 6 szt.
ISBN 978-83-8168-820-8
Wiesz, że jedzenie płatków owsianych nie jest zdrowym sposobem na rozpoczęcie dnia? Mleko nie buduje kości, a jajka w diecie nie zwiększają ryzyka wystąpienia zawału serca. Każdego dnia jesteśmy bombardowani sprzecznymi informacjami o zdrowym odżywianiu. W końcu, stojąc przed sklepową półką, sam nie wiesz, co powinieneś wybrać, by zdrowo jeść. Dr Hyman, odkryje przed Tobą odpowiedź na pytanie, co powinieneś jeść, żeby schudnąć, cieszyć się zdrowiem i wyeliminować stany zapalne czy choroby autoimmunologiczne. Jak na talerzu daje Ci gotowe rozwiązanie w postaci najzdrowszej diety na świecie - diety pegańskiej, dzięki której dostarczysz swojemu organizmowi wszystkiego, co najlepsze! Dowiedz się co jeść, by być zdrowym!
Autor Dr Mark Hyman
Oprawa miękka
Rok wydania 2021
Format 16,5x24
Data wydania 2021-05-19
Status JEST
Wydawca Vital
Stron 448
Wydanie 1
Tłumaczenie Piotr Leończuk