- Kategorie
-
Żywność, czyli co tak naprawdę można jeść. Kompleksowy przewodnik zdrowego odżywiania według współczesnych badań naukowych
Symbol:
47.06
Wysyłka w ciągu | 2-5 dni roboczych |
Cena przesyłki | 12 |
Dostępność | 6 szt. |
Kod kreskowy | |
ISBN | 978-83-8168-820-8 |
EAN | 9788381688208 |
Wiesz, że jedzenie płatków owsianych nie jest zdrowym sposobem na rozpoczęcie dnia? Mleko nie buduje kości, a jajka w diecie nie zwiększają ryzyka wystąpienia zawału serca. Każdego dnia jesteśmy bombardowani sprzecznymi informacjami o zdrowym odżywianiu. W końcu, stojąc przed sklepową półką, sam nie wiesz, co powinieneś wybrać, by zdrowo jeść. Dr Hyman, odkryje przed Tobą odpowiedź na pytanie, co powinieneś jeść, żeby schudnąć, cieszyć się zdrowiem i wyeliminować stany zapalne czy choroby autoimmunologiczne. Jak na talerzu daje Ci gotowe rozwiązanie w postaci najzdrowszej diety na świecie - diety pegańskiej, dzięki której dostarczysz swojemu organizmowi wszystkiego, co najlepsze! Dowiedz się co jeść, by być zdrowym!
Autor | Dr Mark Hyman |
Oprawa | miękka |
Rok wydania | 2021 |
Format | 16,5x24 |
Data wydania | 2021-05-19 |
Status | JEST |
Wydawca | Vital |
Stron | 448 |
Wydanie | 1 |
Tłumaczenie | Piotr Leończuk |