• Kategorie
  • Bez glutenu, pszenicy i nabiału. Kuchnia domowa wyd. 2024

27.37
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 2-5 dni roboczych
Cena przesyłki 12
Paczkomaty InPost 12
InPost Kurier 14
Kurier DHL 19
Dostępność 6 szt.
ISBN 978-83-8151-836-9

Nietolerancje pokarmowe nie oznaczają rezygnacji z różnorodnej i smacznej kuchni!
Ponad 100 przepisów dla osób z nietolerancją glutenu i białka mleka krowiego.
Kiedy trzeba przejść na dietę bezglutenową i bezmleczną, przygotowywanie posiłków staje się nie lada wyzwaniem. Musisz gotować dla całej rodziny i dodatkowo przyrządzać inne potrawy dla jednej osoby. Pomyśl - znacznie łatwiej jest gotować to, co będzie smakowało wszystkim domownikom! Nie martw się, jeśli nie masz wprawy ani bogatego repertuaru dań. 
W tej książce znajdziesz pomysłowe i nowoczesne przepisy na najróżniejsze potrawy z kuchni całego świata. Z łatwością urozmaicisz nimi swój codzienny jadłospis. Może w letni dzień masz ochotę na zieloną minestrę? A w zimowy wieczór postawisz na stole parujący półmisek zapiekanki makaronowej z aromatycznym sosem serowym? To nieprawda, że alergicy nie mogą jeść deserów! Wypróbuj receptury na lukrowane babeczki, brownie bez mąki czy profiterolki z nadzieniem lodowym i polewą czekoladową oraz wiele innych pysznych słodkości.

Autor Antoinette Savill
Oprawa miękka
Rok wydania 2024
Format 16,5x23,2
Data wydania 2024-05-31
Status Nowość
Wydawca Wydawnictwo RM
Stron 224
Wydanie 4
Tłumaczenie Katarzyna Skawran