-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )
- Rolnictwo
- Warzywnictwo
- Sadownictwo
- Programy Ochrony Roślin
- Zeszyty uprawowe
- Ogrodnictwo
- Prawo rolne i agrobiznes
- Podręczniki Nauki Rolnicze
- Przemysł/Przetwórstwo
- Architektura krajobrazu
- Weterynaria
- Konie
- Pszczelarstwo
- Rośliny i zwierzęta
- Dla dzieci Przyrodnicze
- Leśnictwo
- Myślistwo. Rybołówstwo
- Albumy
- Biografia
- Biznes, ekonomia, marketing
- Historia
- Języki obce
- Kartografia i przewodniki
- Książki dla młodzieży
- Kuchnia, diety
- Literatura
- Logopedia, pedagogika, dydaktyka
- Nauka i technika
- Nauki humanistyczne
-
Podręczniki szkolne
- Poradniki
- Słowniki i encyklopedia
- Sztuka
- Kategorie
-
CEBULA - ZBIÓR, DOSUSZANIE, PRZECHOWYWANIE
Symbol:
15.00
Wysyłka w ciągu | 2-5 dni roboczych | ||||||
Cena przesyłki |
12
|
||||||
Dostępność | 5 szt. |
Kod kreskowy | |
ISBN | 9788389211682 |
EAN |
- Opis
W Polsce obecnie przechowuje się ok. 300 tys. ton cebuli, w tym zaledwie 60-80 tys. ton w chłodniach i 100 tys. ton w typowych przechowalniach. Pozostała ilość jest składowana w pomieszczeniach najczęściej niezapewniających optymalnych warunków, co prowadzi do dużych strat oraz obniżenia jakości, a szczególnie przydatności na eksport. Obecnie są jednakowe wymagania eksportowe wobec cebuli przeznaczonej na rynki zachodnie i wschodnie.
Autor: Franciszek Adamicki
Wydawnictwo: Hortpress Sp. z o.o.
Oprawa: miękka
Rok wydania:2007
Ilość stron: 106
- Produkty podobne
- Ostatnio oglądane produkty
- Inni Klienci kupili również
- Polecamy
- Nowości
- Bestsellery
- Wyprzedaże