-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )
- Rolnictwo
- Warzywnictwo
- Sadownictwo
- Programy Ochrony Roślin
- Zeszyty uprawowe
- Ogrodnictwo
- Prawo rolne i agrobiznes
- Podręczniki Nauki Rolnicze
- Przemysł/Przetwórstwo
- Architektura krajobrazu
- Weterynaria
- Konie
- Pszczelarstwo
- Rośliny i zwierzęta
- Dla dzieci Przyrodnicze
- Leśnictwo
- Myślistwo. Rybołówstwo
- Albumy
- Biografia
- Biznes, ekonomia, marketing
- Historia
- Języki obce
- Kartografia i przewodniki
- Książki dla młodzieży
- Kuchnia, diety
- Literatura
- Logopedia, pedagogika, dydaktyka
- Nauka i technika
- Nauki humanistyczne
-
Podręczniki szkolne
- Poradniki
- Słowniki i encyklopedia
- Sztuka
- Kategorie
-
Domowy wypiek chleba
![Domowy wypiek chleba Domowy wypiek chleba](/images/bzek/1000-2000/Domowy-wypiek-chleba_%5B1876%5D_480.jpg)
![Domowy wypiek chleba Domowy wypiek chleba](/images/bzek/1000-2000/Domowy-wypiek-chleba_%5B1876%5D_480.jpg)
Wpisz swój e-mail |
Wysyłka w ciągu | 2-5 dni roboczych | ||||||
Cena przesyłki |
12,00 zł
|
||||||
Dostępność |
|
Kod kreskowy | |
ISBN | 9788381515276 |
EAN | 9788381515276 |
- Opis
Domowy kurs pieczenia chleba: zdrowego, wolnego od konserwantów i pysznego - od chrupiącej skórki aż do ostatniego okruszka. Pieczenie chleba w domu stało się w ostatnich latach godną pochwały modą. Jeśli i ciebie kusi wizja gorącego, pachnącego bochenka wyciąganego z własnego piekarnika, skorzystaj z rad autorki tego popularnego poradnika. Lauren Chattman proponuje przystępny kurs pieczenia chleba. Uprzedza wszelkie pytania i opowiada o klopotliwych sytuacjach, które mogą się wydarzyć podczas pieczenia chleba w domu. Dzieli się licznymi przepisami na pieczywo z mąki jasnej i z pełnego przemiału, z ziarnami, pestkami i suszonymi owocami. Zaprasza do zasmakowania w wypiekach różnych narodów: w brioszkach, chałkach, ciabattach, angielskich bułeczkach, polskim chlebie razowym, pełnoziarnistym naan Poznaj tajniki pieczenia dobrego chleba: Kup najlepsze składniki, naucz się je właściwie przechowywać i odpowiednio się z nimi obchodzić. Dowiedz się, czym jest zakwas, jak zachowują się drożdże i jak kontrolować fermentację podczas przygotowywania różnego rodzaju pieczywa. Naucz się wyrabiać ciasto chlebowe - ręcznie lub za pomocą robota kuchennego. formowanie, wyrastanie i nacinanie. Odkryj tajemnice ciasta chlebowego: fermentację, wyrabianie, formowanie bochenka, wyrastanie i nacinanie.
- Autorzy: Chattman Lauren
- ISBN: 9788381515276
- Objętość: 280
- Oprawa: Miękka
- Rok wydania: 2021
- Wydawca: RM
- Produkty podobne
- Ostatnio oglądane produkty
- Inni Klienci kupili również
27,29 zł
37,30 zł
37,30 zł
37,30 zł
31,71 zł
37,30 zł
31,94 zł
31,71 zł
35,87 zł
27,29 zł
37,30 zł
37,30 zł
37,30 zł
31,71 zł
37,30 zł
31,94 zł
31,71 zł
35,87 zł
27,29 zł
37,30 zł
37,30 zł
38,00 zł
22,60 zł
58,50 zł
37,00 zł
33,00 zł
59,00 zł
- Polecamy
- Nowości
- Bestsellery
- Wyprzedaże
40,18 zł
75,00 zł
40,18 zł
75,00 zł
40,18 zł
116,00 zł
63,00 zł
63,00 zł
161,10 zł
46,75 zł
46,75 zł
51,00 zł
21,00 zł
25,00 zł
39,00 zł
10,00 zł
25,00 zł
40,00 zł
40,00 zł
21,80 zł
21,00 zł