• Kategorie
  • Działalność gospodarcza w gastronomii. Gastronomia. Podręcznik do zawodów technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz

Brak towaru
53.91
Wpisz swój e-mail
Wysyłka w ciągu 2-5 dni roboczych
Cena przesyłki 12
Paczkomaty InPost 12
InPost Kurier 14
Kurier DHL 19.7
Dostępność 0 szt.
ISBN 9788302147234

Podręcznik skierowany do uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodach kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu PDG w branży gastronomicznej.

Podręcznik prezentuje wiedzę niezbędną do opanowania umiejętności potrzebnych do założenia i prowadzenia działalności gospodarczej w sektorze gastronomicznym. Zdjęcia oraz rysunki ułatwiają zrozumienie zgromadzonej w książce treści, szybkie kojarzenie informacji i zapamiętywanie ich. Natomiast Pytania i ćwiczenia do wykonania w praktyce stanowią wsparcie w przygotowaniu do prowadzenia własnej działalności gospodarczej. Dodatkowym atutem są liczne ciekawostki, które wzbogacają wiedzę ucznia i pozwalają mu lepiej orientować się w tematyce podręcznika.
Autor:
Hanna Górska-Warsewicz,Beata Sawicka,Teresa Mikulska
Oprawa:
miękka
Rok wydania:
2019
Format:
17x24,2
Data wydania:
2022-03-02
Status:
JEST
Wydawca:
28284
Stron:
344
Wydanie:
6