• Kategorie
  • Dzika spiżarnia. Wykorzystaj dary lasu, łąki i ogrodu wyd. 2024

39.72
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 2-5 dni roboczych
Cena przesyłki 12
Paczkomaty InPost 12
InPost Kurier 14
Kurier DHL 19.7
Dostępność 6 szt.
ISBN 978-83-8371-055-6

Smaki natury na wyciągnięcie ręki

Fascynujący przewodnik po dzikich roślinach, dzięki któremu odkryjesz bogactwo natury tuż za progiem swojego domu. Autor z pasją i wiedzą wprowadza czytelnika w świat dzikich roślin, prezentując praktyczne porady, ciekawostki oraz przepisy. Tłumaczy, jak rozpoznać te jadalne i odróżnić je od trujących. Zdradza również metody konserwacji roślin, dzięki którym można je dłużej przechowywać i przetwarzać.

Znajdziesz tu sześćdziesiąt siedem przepisów na niezwykle odżywcze zielone koktajle, sałatki, dressingi, pasty, krakersy, dania główne, soki i słodycze, które przygotujesz z chwastów, jagód, korzonków i liści oferowanych przez inspirujący świat flory łąk, lasów i trawników.

Przygotuj się na odkrywanie nowych smaków, aromatów i możliwości!

Autor:
Sergei Boutenko
Oprawa:
Miękka ze skrzydełkami
Rok wydania:
2024
Format:
14,5x20,5
Data wydania:
2024-06-05
Status:
Nowość
Wydawca:
Kobiece
Stron:
312
Wydanie:
2
Tłumaczenie:
Marta Szelichowska-Kiziniewicz