• Kategorie
  • Filozofia smaku

Brak towaru
40.82
Wpisz swój e-mail
Wysyłka w ciągu 2-5 dni roboczych
Cena przesyłki 12
Paczkomaty InPost 12
InPost Kurier 14
Kurier DHL 19.7
Dostępność 0 szt.
ISBN 978-83-909614-2-2

Kuchnia według Pięciu Przemian daje świadomość, że żywienie jest sprawą fundamentalną dla zdrowia i kondycji. Po lekturze Filozofii zdrowia i Filozofii życia już wiecie, że dolegliwości i choroby nie spadają z nieba, sami na nie zapracowujemy. Każde zawirowanie ma swoją przyczynę. Aby uaktywniły się bakterie i wirusy, aby zagnieździły się pasożyty i drożdże, musimy się osłabić, rozregulować i zniszczyć swoją równowagę kwasowo-zasadową. Aby powstało sprzyjające środowisko dla choroby, musimy przez dłuższy czas popełniać błędy żywieniowe, żyć w emocjach, bez wypoczynku, przemarzać. Powielając błędy naszych mam i babek dajemy przyzwolenie na uaktywnianie się chorób genetycznych. Z całym więc szacunkiem dla rodzinnych upodobań kulinarnych przyprawiajmy nasze ulubione potrawy, ale w razie potrzeby niektóre całkowicie eliminujmy z menu.
Autor:
Anna Ciesielska
Oprawa:
miękka
Rok wydania:
2012
Format:
14,9x20,3
Data wydania:
2020-11-09
Status:
JEST
Wydawca:
Wydawnictwo Anna
Stron:
320
Wydanie:
1