• Kategorie
  • Historia od kuchni. 65 oryginalnych przepisów od starożytności do XX wieku

71.94
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 2-5 dni roboczych
Cena przesyłki 12
Paczkomaty InPost 12
InPost Kurier 14
Kurier DHL 19.7
Dostępność 1 szt.
ISBN 978-83-8135-343-4

Masz ochotę na pancakes zrobione według przepisu z XVII wieku i bułeczki, którymi mogła zajadać się Jane Austen? Kusi cię lasagne, przysmak Marco Polo? A może chcesz spróbować lemoniady przygotowanej według receptury z połowy XVII wieku, którą pijał kardynał Richelieu?

Takich przepisów nie znajdziesz w żadnej innej książce! Max Miller, dostosowując dawne receptury do współczesnej kuchni, „przywraca do życia" dania z przeszłości. Dzięki temu przyrządzisz je z tego, co masz w lodówce.

Ponad 60 przepisów z całego świata, piękne zdjęcia potraw i dzieł sztuki - to wszystko pobudzi twoją wyobraźnię i kubki smakowe!

Autor:
Max Miller
Oprawa:
twarda
Rok wydania:
2023
Format:
21x23,6
Data wydania:
2023-10-25
Status:
Nowość
Wydawca:
HI:STORY
Stron:
256
Wydanie:
1
Tłumaczenie:
Monika Skowron