• Kategorie
  • Jedzenie pod wpływem emocji

55.31
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu Po 7 Stycznia 2026 r.
Cena przesyłki 13.5
Paczkomaty InPost 13.5
InPost Kurier 17
Kurier DHL 19.7
Dostępność 1 szt.
ISBN 978-83-8085-393-5
Książka dotyczy psychospołecznego aspektu jedzenia pod wpływem emocji. Wyjaśnia, w jaki sposób jedzenie reguluje emocje i nastrój. Dowodzi, jak istotne dla prawidłowego funkcjonowania człowieka jest doświadczanie i radzenie sobie z własnymi emocjami, zwłaszcza w kontekście jedzenia. Przedstawia najnowsze badania z zakresu jedzenia emocjonalnego, jak również wyniki badań własnych.
Autor:
Kamila Czepczor, Anna Brytek-Matera
Oprawa:
miękka
Rok wydania:
2017
Format:
16x23
Data wydania:
2025-05-29
Status:
Nowość
Wydawca:
Difin
Stron:
258
Wydanie:
1

Dane producenta

Difin sp z o.o.
F. Kostrzewskiego 1
00-768 Warszawa
Poland

info@difin.pl