• Kategorie
  • Kociołkowanie po polsku. Sprawdzone przepisy wyd. 2024

32.73
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 2-5 dni roboczych
Cena przesyłki 12
Paczkomaty InPost 12
InPost Kurier 14
Kurier DHL 19.7
Dostępność 3 szt.
ISBN 978-83-67107-23-5

Kociołkowanie? A cóż to takiego? 
Dla mnie to bardzo wiele, przede wszystkim dlatego, że gdy za pierwszym razem przywieźliśmy z mężem do Polski kilka kociołków, nie wyobrażaliśmy sobie, że naszym przyjaciołom, znajomym, a potem już po prostu Polakom, spodoba się to tak bardzo. Udało się nam pokazać, że można inaczej spędzać wolny czas, wspólnie odpoczywając po trudnych chwilach codziennego życia. Kociołkowanie to nie tylko gotowanie zupy, to nowy styl weekendowego życia, przepyszne potrawy, udane imprezy i koniec nudy podczas wyjazdów. To nowa moda, która odpowiada każdemu, bo każdy, kto spróbuje, odnajdzie w kociołkowaniu coś fajnego dla siebie.
Ewa Hangel - autorka książek kulinarnych ("Garnek rzymski", "Vege kociołkowanie"). W gotowaniu szuka nie elegancji i wyrafinowania, ale łatwości wykonania oraz wspaniałych, intensywnych smaków. Wielbicielka gotowania w jednym garnku.

 

Autor:
Ewa Hangel
Oprawa:
twarda
Rok wydania:
2022
Format:
15,2x22,7
Data wydania:
2024-03-05
Status:
Nowość
Wydawca:
Studio Emka
Stron:
120
Wydanie:
1