- Kategorie
-
Kolory smaku warzywa i owoce czerwone pomarańczowe fioletowe zielone białe
Symbol:
21.59
Wysyłka w ciągu | 2-5 dni roboczych |
Cena przesyłki | 12 |
Dostępność | 1 szt. |
Kod kreskowy | |
ISBN | 978-83-7707-191-5 |
EAN | 9788377071915 |
Czy wiesz, że kolory warzyw i owoców bardzo wiele mówią o ich właściwościach zdrowotnych? Czerwone mają korzystny wpływ na układ krążenia i poziom cholesterolu, pomarańczowe i żółte chronią wzrok, fioletowe opóźniają starzenie i pomagają w walce z nadwagą, białe mają właściwości antybakteryjne oraz antywirusowe. Każdy rozdział poświęcony jest warzywom i owocom w danym kolorze. Znajdziesz tu przepisy na sałatkę z czerwonej kapusty z granatem, smażone bakłażany z fetą, zupę krem z zielonego groszku czy białe szparagi z masłem czosnkowym.
Autor:
Opracowanie Zbiorowe
Oprawa:
miękka
Rok wydania:
2018
Format:
16,5x22
Data wydania:
2018-05-23
Status:
JEST
Wydawca:
Olimp media
Stron:
192
Wydanie:
1