- Kategorie
-
Obsługa klientów w gastronomii. Kwalifikacja t. 15. Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych
Symbol:
72.54
Wysyłka w ciągu | 2-5 dni roboczych |
Cena przesyłki | 12 |
Dostępność | 6 szt. |
Kod kreskowy | |
ISBN | 9788302150418 |
EAN | 9788302150418 |
Publikacja skierowana do uczniów szkół ponadgimnazjalnych kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu 3. części kwalifikacji T.15 (obecnie TG.16) (Planowanie i wykonywanie usług gastronomicznych).
Ćwiczenia dotyczą zagadnień takich jak: działalność zakładów gastronomicznych, marketing i planowanie, promowanie i koszty usług gastronomicznych, wyposażenie potrzebne do obsługi gości, przygotowanie sali, przygotowanie pracowników do obsługi gości, podejmowanie gości w restauracji, metody obsługi gości, planowanie i organizowanie przyjęć okolicznościowych - przyjęć stojących i bufetowych, zasiadanych, mieszanych oraz bufetów zasiadanych, planowanie i organizacja szkoleń, konferencji oraz imprez cateringowych, planowanie i organizacja przyjęć dyplomatycznych, zasady BHP w zakładzie gastronomicznym. Książkę uatrakcyjnia bogata szata graficzna.
Autor:
Renata Szajna,Danuta Ławniczak
Oprawa:
miękka
Rok wydania:
2019
Format:
20,5x28,5
Data wydania:
2022-03-02
Status:
JEST
Wydawca:
28284
Stron:
408
Wydanie:
5