-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )
- Rolnictwo
- Warzywnictwo
- Sadownictwo
- Programy Ochrony Roślin
- Zeszyty uprawowe
- Ogrodnictwo
- Prawo rolne i agrobiznes
- Podręczniki Nauki Rolnicze
- Przemysł/Przetwórstwo
- Architektura krajobrazu
- Weterynaria
- Konie
- Pszczelarstwo
- Rośliny i zwierzęta
- Dla dzieci Przyrodnicze
- Leśnictwo
- Myślistwo. Rybołówstwo
- Albumy
- Biografia
- Biznes, ekonomia, marketing
- Historia
- Języki obce
- Kartografia i przewodniki
- Książki dla młodzieży
- Kuchnia, diety
- Literatura
- Logopedia, pedagogika, dydaktyka
- Nauka i technika
- Nauki humanistyczne
-
Podręczniki szkolne
- Poradniki
- Słowniki i encyklopedia
- Sztuka
- Kategorie
-
Pracownia produkcji cukierniczej. Cukiernik / technik technologii żywności. Kwalifikacja t. 4. Podręcznik do praktycznej nauki z
![Pracownia produkcji cukierniczej. Cukiernik / technik technologii żywności. Kwalifikacja t. 4. Podręcznik do praktycznej nauki z Pracownia produkcji cukierniczej. Cukiernik / technik technologii żywności. Kwalifikacja t. 4. Podręcznik do praktycznej nauki z](/images/bzek/10000-11000/Pracownia-produkcji-cukierniczej-Cukiernik-technik-technologii-zywnosci-Kwalifikacja-t-4-Podrecznik-do-praktycznej-nauki-z_%5B10801%5D_480.jpg)
![Pracownia produkcji cukierniczej. Cukiernik / technik technologii żywności. Kwalifikacja t. 4. Podręcznik do praktycznej nauki z Pracownia produkcji cukierniczej. Cukiernik / technik technologii żywności. Kwalifikacja t. 4. Podręcznik do praktycznej nauki z](/images/bzek/10000-11000/Pracownia-produkcji-cukierniczej-Cukiernik-technik-technologii-zywnosci-Kwalifikacja-t-4-Podrecznik-do-praktycznej-nauki-z_%5B10801%5D_480.jpg)
Symbol:
Wpisz swój e-mail |
Wysyłka w ciągu | 2-5 dni roboczych | ||||||
Cena przesyłki |
12
|
||||||
Dostępność |
|
Kod kreskowy | |
ISBN | 9788302157424 |
EAN | 9788302157424 |
- Opis
- Parametry
Ćwiczenia praktyczne skierowane do uczniów kształcących się w zawodach cukiernik i technik technologii żywności.
Publikacja przeznaczona do ćwiczenia praktycznych umiejętności produkcji wyrobów cukierniczych. W każdym rozdziale znajdują się krótki wstęp teoretyczny, którego celem jest przypomnienie najważniejszych informacji, oraz karty pracy, które zazwyczaj zawierają dokładną recepturę produktu i polecenia związane z jego wykonaniem. Konstrukcja pytań w karcie pracy skłania do analizy wykonywanych czynności i wyszukiwania przyczyn ewentualnych niedoskonałości produktu finalnego.
Receptury zawarte w kartach pracy mogą być wykorzystywane także poza szkolną pracownią - do wykonywania domowych wypieków.
Książki z serii Pracownia umożliwiają szlifowanie umiejętności praktycznych i przygotowują do praktycznej części egzaminu.
Autor:
Magdalena Kaźmierczak
Oprawa:
miękka
Rok wydania:
2020
Format:
20,5x28,5
Data wydania:
2022-03-02
Status:
JEST
Wydawca:
28284
Stron:
320
Wydanie:
3
- Produkty podobne
- Ostatnio oglądane produkty
- Inni Klienci kupili również
- Polecamy
- Nowości
- Bestsellery
- Wyprzedaże
111.00
-32%
75.00
75.00
40.00
49.00
-18%
40.18
40.18
39.46
129.00
-10%
116.00
116.00
70.00
-10%
63.00
63.00
70.00
-10%
63.00
63.00
179.00
-10%
161.10
161.10
49.00
57.00
48.00
55.00
-15%
46.75
46.75
55.00
-15%
46.75
46.75
44.00
-52%
21.00
21.00
50.00
-50%
25.00
25.00
50.00
-22%
39.00
39.00
20.00
-50%
10.00
10.00
50.00
-50%
25.00
25.00
50.00
-20%
40.00
40.00
50.00
-20%
40.00
40.00
29.00
-25%
21.80
21.80