• Kategorie
  • Praktykulinarni vegetariańsko. Dziś na obiad, jutro do lunchboxa

49.36
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 2-5 dni roboczych
Cena przesyłki 12
Paczkomaty InPost 12
InPost Kurier 14
Kurier DHL 19.7
Dostępność 1 szt.
ISBN 978-83-8103-601-6

Beata i Igor - autors

 

W kuchni wyznają zasadę, że można jeść wszystko: jedzenie to przyjemność, ale też paliwo, od którego zależą samopoczucie i poziom energii.

 

W najnowszej książce znajdziesz 110 pomysłów na pełnowartościowe, wegetariańskie obiady, dodatki i desery, które następnego dnia idealnie wpasują się do lunchowego pudełka.

 

A wszystko prosto i szybko, z ogólnodostępnych produktów: roślin strączkowych, kasz, makaronów, nabiału, jajek i oczywiście rozmaitych warzyw. Przy każdym przepisie podana jest wartość kaloryczna oraz podpowiedź, jak zmienić danie, wykorzystując inne składniki.

 

Smaki? Jak zawsze u Praktykulinarnych: z różnych zakątków świata.

 

Dhal z soczewicy, hash z serem halloumi, fasolowa fajita z makaronem, udon z warzywami i jajkiem, okonomiyaki, empanady z ciecierzycą, biryani, pad thai z tofu i jackfruitem, paella z kwiatem bananowca, curry „wurst", kleftiko wegetariańskie, pudding chia z mango, granola kawowa i wiele, wiele więcej!

 

Sięgnij po te kulinarne wrażenia i zadbaj o zdrowie, sylwetkę i planetę!

Autor:
Beata Grątkowska,Igor Grątkowski
Oprawa:
twarda
Rok wydania:
2022
Format:
16,5x24,2
Data wydania:
2022-09-28
Status:
JEST
Wydawca:
Pascal
Stron:
304
Wydanie:
1