-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )
- Rolnictwo
- Warzywnictwo
- Sadownictwo
- Programy Ochrony Roślin
- Zeszyty uprawowe
- Ogrodnictwo
- Prawo rolne i agrobiznes
- Podręczniki Nauki Rolnicze
- Przemysł/Przetwórstwo
- Architektura krajobrazu
- Weterynaria
- Konie
- Pszczelarstwo
- Rośliny i zwierzęta
- Dla dzieci Przyrodnicze
- Leśnictwo
- Myślistwo. Rybołówstwo
- Albumy
- Biografia
- Biznes, ekonomia, marketing
- Historia
- Języki obce
- Kartografia i przewodniki
- Książki dla młodzieży
- Kuchnia, diety
- Literatura
- Logopedia, pedagogika, dydaktyka
- Nauka i technika
- Nauki humanistyczne
-
Podręczniki szkolne
- Poradniki
- Słowniki i encyklopedia
- Sztuka
- Kategorie
-
Procesy technologiczne w gastronomii. Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimn
![Procesy technologiczne w gastronomii. Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimn Procesy technologiczne w gastronomii. Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimn](/images/bzek/15000-16000/Procesy-technologiczne-w-gastronomii-Zeszyt-cwiczen-do-nauki-zawodu-technik-zywienia-i-uslug-gastronomicznych-Szkoly-ponadgimn_%5B15545%5D_480.jpg)
![Procesy technologiczne w gastronomii. Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimn Procesy technologiczne w gastronomii. Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimn](/images/bzek/15000-16000/Procesy-technologiczne-w-gastronomii-Zeszyt-cwiczen-do-nauki-zawodu-technik-zywienia-i-uslug-gastronomicznych-Szkoly-ponadgimn_%5B15545%5D_480.jpg)
Symbol:
Wpisz swój e-mail |
Wysyłka w ciągu | 2-5 dni roboczych | ||||||
Cena przesyłki |
12
|
||||||
Dostępność |
|
Kod kreskowy | |
ISBN | 9788302148286 |
EAN | 9788302148286 |
- Opis
- Parametry
Publikacja skierowana do uczniów szkół ponadgimnazjalnych kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz. Realizuje treści z zakresu kwalifikacji T.6. (Sporządzanie potraw i napojów).
Książka omawia różne rodzaje procesów technologicznych w gastronomii. Kładzie duży nacisk na zasady bezpieczeństwa i przestrzeganie reguł przechowywania, przygotowywania i wydawania potraw. Wyjaśnia też znaczenie słów i terminów stosowanych w gastronomii. Uczeń znajdzie w niej też przepisy, według których będzie mógł wykonać poszczególne dania. Cenne wskazówki, ćwiczenia i pytania kontrolne pomogą mu zaś sprawdzić się w czasie przygotowań do egzaminu praktycznego, a także pobudzą jego kreatywność. Naukę ułatwią mu to liczne zdjęcia prezentujące sprzęt kuchenny i gotowe potrawy.
Dla nauczycieli dostępne są bezpłatne materiały metodyczne - do pobrania w Klubie Nauczyciela.
Autor:
Iwona Namysław,Lidia Górska
Oprawa:
miękka
Rok wydania:
2020
Format:
17x24,2
Data wydania:
2022-03-02
Status:
JEST
Wydawca:
28284
Stron:
400
Wydanie:
6
- Produkty podobne
- Ostatnio oglądane produkty
- Inni Klienci kupili również
- Polecamy
- Nowości
- Bestsellery
- Wyprzedaże
111.00
-32%
75.00
75.00
49.00
-18%
40.18
40.18
39.46
129.00
-10%
116.00
116.00
70.00
-10%
63.00
63.00
70.00
-10%
63.00
63.00
179.00
-10%
161.10
161.10
49.00
57.00
48.00
55.00
-15%
46.75
46.75
55.00
-15%
46.75
46.75
44.00
-52%
21.00
21.00
50.00
-50%
25.00
25.00
50.00
-22%
39.00
39.00
20.00
-50%
10.00
10.00
50.00
-50%
25.00
25.00
50.00
-20%
40.00
40.00
50.00
-20%
40.00
40.00
29.00
-25%
21.80
21.80