• Kategorie
  • Produkty pszczele w leczeniu chorób serca i układu krążenia

22.43
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 2-5 dni roboczych
Cena przesyłki 12
Paczkomaty InPost 12
InPost Kurier 14
Kurier DHL 19.7
Dostępność 1 szt.
ISBN 978-83-62993-12-3
„Produkty pszczele w leczeniu chorób serca i układu krążenia" to kolejna - po „Produktach pszczelich w trudnych do leczenia chorobach dermatologicznych" - książka autorstwa prof. Bogdana Kędzi i mgr Elżbiety Hołdernej-Kędzi dotycząca właściwości i możliwości wykorzystania produktów pszczelich. W książce autorzy skupili się na prozdrowotnych właściwościach miodu, mleczka pszczelego, pyłku kwiatowego, pierzgi, propolisu i jadu pszczelego w leczeniu schorzeń związanych z układem krążenia i sercem, takich jak niewydolność serca, miażdżyca tętnic, choroba niedokrwienna serca czy nadciśnienie tętnicze.
Autor:
Bogdan Kędzia,Elżbieta Hołderna-Kędzia
Oprawa:
miękka
Rok wydania:
2015
Format:
14,7x20,5
Data wydania:
2022-08-12
Status:
JEST
Wydawca:
Borgis
Stron:
92
Wydanie:
1