• Kategorie
  • Przewodnik po bezpiecznej żywności

23.40
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 2-5 dni roboczych
Cena przesyłki 12
Paczkomaty InPost 12
InPost Kurier 14
Kurier DHL 19.7
Dostępność 1 szt.
ISBN 978-83-89745-69-9

Przedstawiamy Państwu zarys zagadnień dotyczących bezpieczeństwa żywności. Zamieszczone tu informacje nie wyczerpują tematu, lecz mogą być inspiracją do głębszych poszukiwań optymalnych rozwiązań, drążenia trudnych problemów. Z taką nadzieją oddajemy książkę w ręce czytelników, których żywo interesuje ?gorący? i aktualny temat w naukach żywieniowych, jakim jest rozwój bezpieczeństwa żywności. Naszym celem było bezstronne przedstawienie faktów i zdarzeń. Dla niektórych kontrowersyjnych tematów, jak np. kwestia bezpieczeństwa żywności transgenicznej (GMO), uznaliśmy, że słuszne będzie przedstawienie własnych, subiektywnych poglądów. Staraliśmy się ? tam, gdzie było to możliwe ? aby sama wymowa liczb skłoniła Czytelnika do wyciągnięcia wniosków. Książka posłuży jako drogowskaz dla młodych Czytelników, studentów, osób specjalizujących się w naukach żywieniowych.
Autor:
Krzystaniak Krzysztof
Oprawa:
miękka
Rok wydania:
2013
Format:
14,8x20,5
Data wydania:
2020-10-28
Status:
JEST
Wydawca:
Medyk
Stron:
200
Wydanie:
1