- Kategorie
-
Przysmaki kuchni myśliwskiej
Symbol:
84.58
Wysyłka w ciągu | 2-5 dni roboczych |
Cena przesyłki | 12 |
Dostępność | 3 szt. |
Kod kreskowy | |
ISBN | 978-83-8172-694-8 |
EAN | 9788381726948 |
Nowa edycja książki Henryka Dębskiego, której pierwsze wydanie ukazało się w 1989 roku.
Obowiązkowa pozycja w biblioteczce każdego smakosza i miłośnika dań z dziczyzny a także wszystkich tych, którzy chcą odkryć jej wyjątkowy smak.
W książce znajdziesz przepisy na potrawy z jelenia, borsuka, dzika, łosia a także dzikiego ptactwa. Zupy, pieczenie, zrazy, pasztety, wędliny i wiele innych potraw, które docenią miłośnicy myśliwskiej sztuki kulinarnej. Spróbuj jak smakuje pieczeń z dzika z migdałami, królik z wiśniami, ragout z jelenia czy bigos z zająca. Dowiedz się jak przyrządzić wyjątkowe dania z dziczyzny we własnym domu.
Autor | Henryk Dębski |
Oprawa | twarda |
Rok wydania | 2020 |
Format | 21,6x29,1 |
Data wydania | 2021-01-25 |
Status | JEST |
Wydawca | Dragon |
Stron | 288 |
Wydanie | 1 |