• Kategorie
  • Święta, święta i po świętach. Celebracja przez cały rok

Brak towaru
73.03
Wpisz swój e-mail
Wysyłka w ciągu 2-5 dni roboczych
Cena przesyłki 12
Paczkomaty InPost 12
InPost Kurier 14
Kurier DHL 19.7
Dostępność 0 szt.
ISBN 978-83-8310-558-1

Czy nadchodzące święta Bożego Narodzenia budzą w Was nie tylko ciepłe uczucia, ale też powodują ataki paniki, że znów trzeba będzie spędzić niezliczoną liczbę godzin przy kuchni i załamywać się, że połowa potraw nie wychodzi? Czy takie uczucia ogarniają Was przed każdą uroczystością, na którą zapraszacie do siebie gości?

Ta książka pomoże Wam przetrwać i nie zwariować.

Poznajcie 100 przepisów, które przydadzą się Wam nie tylko na Boże Narodzenie, lecz także przy wielu innych okazjach, które chcecie i lubicie celebrować: od tradycyjnego czerwonego barszczu na zakwasie z uszkami czy bakłażana pieczonego z sosem sojowym i podanego na kremowym serku, przez brukselkę z cynamonem i chili lub kapustę z grzybami, po karpia po żydowsku oraz cytrusy z makiem i sosem musztardowym.

Przekonajcie się, że aby stworzyć niezapominane uroczyste menu, wcale nie potrzeba cudu.

Autor:
Paweł Płaczek
Oprawa:
miękka
Rok wydania:
2023
Format:
16,5x24
Data wydania:
2023-10-11
Status:
Nowość
Wydawca:
Purple Book
Stron:
288
Wydanie:
1