• Kategorie
  • Szkoła słodyczy. Le Cordon Bleu. 90 przepisów z całego świata na trufle, praliny, nugaty...

74.10
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 2-5 dni roboczych
Cena przesyłki 12
Paczkomaty InPost 12
InPost Kurier 14
Kurier DHL 19.7
Dostępność 50 szt.
ISBN 978-83-8353-075-8

Praliny, nugaty, karmelki, ciasteczka, trufle, żelki, pianki... teraz możesz zrobić je sam.

W książce znajdziesz:

- tradycyjne, regionalne, międzynarodowe i oryginalne przepisy, w tym przepisy o niskiej zawartości cukru, a także fantazyjne dekoracje na specjalne okazje;

- cały rozdział szczegółowo objaśnionych technik podstawowych, aby nauczyć się wszystkich niezbędnych umiejętności między innymi: karmelizowania cukru, temperowania czekolady, przygotowywania pasty migdałowej lub pralin;

- dokładne instrukcje krok po kroku dla najbardziej skomplikowanych przepisów;

- 320 pięknych zdjęć.

Le Cordon Bleu otwiera przed Tobą swoje podwoje: odkryj wszystkie techniki tworzenia ulubionych słodyczy!

Autor:
Opracowanie Zbiorowe
Oprawa:
twarda
Rok wydania:
2024
Format:
23,5x28,5
Data wydania:
2024-11-04
Status:
Nowość
Wydawca:
Jedność
Stron:
312
Wydanie:
1
Seria:
Le Cordon Bleu
Tłumaczenie:
Katarzyna Sochacka