- Kategorie
-
Szkoła słodyczy. Le Cordon Bleu. 90 przepisów z całego świata na trufle, praliny, nugaty...
Symbol:
74.10
Wysyłka w ciągu | 2-5 dni roboczych |
Cena przesyłki | 12 |
Dostępność | 50 szt. |
Kod kreskowy | |
ISBN | 978-83-8353-075-8 |
EAN | 9788383530758 |
Praliny, nugaty, karmelki, ciasteczka, trufle, żelki, pianki... teraz możesz zrobić je sam.
W książce znajdziesz:
- tradycyjne, regionalne, międzynarodowe i oryginalne przepisy, w tym przepisy o niskiej zawartości cukru, a także fantazyjne dekoracje na specjalne okazje;
- cały rozdział szczegółowo objaśnionych technik podstawowych, aby nauczyć się wszystkich niezbędnych umiejętności między innymi: karmelizowania cukru, temperowania czekolady, przygotowywania pasty migdałowej lub pralin;
- dokładne instrukcje krok po kroku dla najbardziej skomplikowanych przepisów;
- 320 pięknych zdjęć.
Le Cordon Bleu otwiera przed Tobą swoje podwoje: odkryj wszystkie techniki tworzenia ulubionych słodyczy!
Autor:
Opracowanie Zbiorowe
Oprawa:
twarda
Rok wydania:
2024
Format:
23,5x28,5
Data wydania:
2024-11-04
Status:
Nowość
Wydawca:
Jedność
Stron:
312
Wydanie:
1
Seria:
Le Cordon Bleu
Tłumaczenie:
Katarzyna Sochacka