• Kategorie
  • Usługi gastronomiczne. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych

Brak towaru
52.65
Wpisz swój e-mail
Wysyłka w ciągu 2-5 dni roboczych
Cena przesyłki 12
Paczkomaty InPost 12
InPost Kurier 14
Kurier DHL 19.7
Dostępność 0 szt.
ISBN 9788302135927

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu trzeciej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i wykonywanie usług gastronomicznych).
Publikacja pozwala zdobyć wiedzę i umiejętności potrzebne do przygotowania oferty usług gastronomicznych i zaplanowania działań związanych z ich promocją. Uczeń znajdzie w książce informacje na temat kalkulacji kosztów, prowadzenia sprzedaży, doboru metod i technik obsługi, przygotowania miejsca realizacji usługi, a także na temat wyboru oraz właściwego użytkowania urządzeń i sprzętu do wykonywania usług gastronomicznych.
Autor:
Anna Kmiołek
Oprawa:
miękka
Rok wydania:
2015
Format:
17x24,2
Data wydania:
2022-03-02
Status:
JEST
Wydawca:
28284
Stron:
168
Wydanie:
2