• Kategorie
  • Wielka księga soków

Brak towaru
46.70
Wpisz swój e-mail
Wysyłka w ciągu 2-5 dni roboczych
Cena przesyłki 12
Paczkomaty InPost 12
InPost Kurier 14
Poczta Polska 19
Kurier DHL 19
Dostępność 0 szt.
ISBN 978-83-7746-606-3

Ta książka to przewodnik dla każdego, kto pragnie wykorzystywać odżywcze i prozdrowotne właściwości soków. Soki ze świeżych i surowych warzyw i owoców, przeciery oraz domowej roboty mrożone przekąski to prosty i pyszny sposób na zapewnienie sobie „codziennej ósemki", czyli pięciu porcji świeżych warzyw i trzech porcji świeżych owoców.

Znajdziesz tu 350 receptur!

Ciesz się smakiem warzyw i owoców w postaci soków, toników, napojów oczyszczających i pobudzających trawienie, herbat, przecierów, koktajli i doskonałych zamienników dla kawy czy herbaty, a także mrożonych przekąsek.

Książka zawiera:

Informacje na temat 7 głównych układów naszego ciała, a w szczególności na temat ich roli w zachowaniu zdrowia, potencjalnych schorzeń oraz zmian, jakie można wprowadzić w diecie i stylu życia, aby utrzymać optymalny poziom ich funkcjonowania.

Szczegóły dotyczące 80 powszechnych problemów zdrowotnych wraz z zaleceniami dotyczącymi możliwości ich łagodzenia za pomocą naturalnych produktów żywnościowych.

128 zdjęć owoców, warzyw i ziół, a także informacje na temat ich właściwości leczniczych oraz rady dotyczące zakupów i przechowywania produktów.

16 stron kolorowych zdjęć, inspirujących do robienia soków.


Pat Crocker specjalizuje się w zielarstwie kulinarnym i ekonomii gospodarstwa domowego. Od ponad 25 lat pisze, wykłada i organizuje prezentacje na temat ziół oraz zagadnień związanych ze zdrowiem. Pierwsze wydanie tej książki zostało uhonorowane nagrodą 2000 International Cookboook Revue Award.
Autor Pat Crocker
Oprawa miękka
Rok wydania 2013
Format 17,7x25,3
Data wydania 2013-10-23
Status Wyczerpany
Wydawca Laurum
Stron 416
Wydanie 1